GEO
 

4 290,00 €

Hyvää sekalaista hifi-tavaraa (CARDAS, REL, Transparent, Cyrus, Chord, Wadia..)

 • Ilmoitustyyppi: Myydään
 • Kuntoluokitus: Hyvä
 • Myyjän tyyppi: Yksityishenkilö
 • Myyjän nimi: veijo piispa
 • Puhelin: 050-5971182
 • Sähköpostiosoite: veijo.piispa@pp1.inet.fi
 • Postinro ja toimipaikka: 50190 mikkeli
 • Maakunta: Etelä-Savo
 • Toimituskulut: sovitaan
 • Toimitustapa: Nouto, Posti, Matkahuolto
 • Maksutapa: Käteinen, Tilisiirto
 • Ilmoitettu: 03/02/2018 15:23
 • Vanhenee: 7 päivää, 13 tuntia

Kuvaus

Print Friendly

Tehdäänpä nyt ylimääräisistä nurkkiin kertyneistä hifi-kamoista tosi sopiva lopputalven poisto. Laitan hinnat valmiiksi tiukoiksi, mutta jos otat vaikkapa koko setin niin katsotaan voidaanko vielä vähän sorvata eli mitä enemmän ostat sitä halvempi on yksikkö-hinta/tuote.

-HUOM! Hintoja tarkistettu alaspäin lisää! 20.2.2018- Ja..huomaa myös uudet tuotteet (esim.CARDAS LIGHTNING DIGITAL, TELLURIUM-q Black 2*3,0m kaiutinkaapelit banaaneilla (myyty)+ TELLURIUM Black Link haarukka-banaani-jumpperit (myyty), CARDAS Quadlink 5-C 1,0m RCA:t, CARDAS CLEAR ”jumpperit”, 4*25 cm haarukka/banaani ym, GRADO SR-225i laatu-kuulokkeet,) , lisäksi erillisenä ilmoituksenaan esimerkiksi Cardasin järein virtajohto: Beyond (uusi ja käyttämätön, avaamattomassa laatikossaan) . Lisäksi todellinen helmi: CARDAS Golden Reference kaiutinkaapelit, uusin malli, 2*3,0 m haarukoin!(Näitä äärimmäisen harvoin tarjolla)+ REL Speakon–puna/kelta/musta-johtimet eli REL-subbareiden originaali johto (uusi ja käyttämätön) kaiutintasoiseen liitäntään, pituutta n.10m (tarkistan), hinta: edullinen 79 euroa

Kaikki tuoteet erittäin hienossa kunnossa, jos jotain sanottavaa on, mainitsen siitä kyllä tuotteen yhteydessä.

Eli (ainakin) seuraavat:

-MARANTZ CD-67 Mk-II erittäin hyvälaatuinen ja ääninen soitin, mekaanisesti tukevarakenteinen, musta, siisti peli, kaukosäädin löytyy, tätä soitinta käytetty ikäänsä nähden todella vähän, joten ei lukupää-ongelmia tms. varma hankinta, hinta: 229 euroa
-TÄMÄ NYT MYYTY, PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE!-

-REL-subbareihin sopiva, alkuperäinen, uusi ja käyttämätön välijohto, jossa toisessa päässä (Neutrikin sininen Speakon-liitin, tulee siis subbariin) ja toisessa päässä punaiset, mustat ja keltaiset johdot (yht. 3 kpl) (nämä kytketään vahvistimen kaiutin-antoihin), piuhalla on pituutta peräti 10 metriä ja se on korkealaatuinen, hinta: vain 79 euroa (ovh maahantuojan sivulla (Audelec Oy) 6-metrisenä: 450 euroa

-CARDAS Neutral Reference balansoidut XLR-välikaapelit, pituudella 1,0 metriä, vain kaksi kertaa systeemiin kytketyt, ei edes sisäänajetut, nimensä mukaisesti äärettömän neutraalit kaapelit, näitä hyvin harvoin tarjolla, viimeisintä versiota mustin kutistesukin ja kullanvärisin ”Cardas”-tekstein, hinta 410 euroa (ovh: 645 euroa), hyvä vaihtoehto uusille vaikka nämäkin käytännössä uudet.
-NÄMÄ NYT MYYTY, PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE!-

-CARDAS Lightning Digital, mallistosta pois jäänyt, hieno koaksiaalinen (coax, RCA) digi-kaapeli, uusi, avaamaton pakkaus, pituus useimmille riittävä 0,5 metriä, tätä on pidetty yhtenä valmistajan parhaista ja käytettyinähän näitä ei liiku käytännössä lainkaan, ovh (viimeinen) oli: 350 euroa, tarjousten perusteella nopeimmalle, vain asialliset tarjoukset, nappaa pois.

-CARDAS Quadlink 5-C korkealaatuiset RCA-välikaapelit pituudella 1,0 metriä, vain kerran systeemiin kytketyt, kuunneltu muutama tunti, ei edes sisään-ajetut vielä, virheettömät, alkuperäispakkauksessaan, loistava vaihtoehto uusille, jota nämä käytönnössä ovatkin, hinta: 225 euroa (ovh: 400 euroa). Poimi pois, uusia ei enää saa. Nopeus tässäkin valttiia!
( Löytyy myös samanlaiset, metriset Quadlink 5-C:t, balansoiduilla XLR-liittimillä, nämä täysin uudet ja käyttämättömät, tehdaspakkauksessaan, hyvin edullisesti, kysy ihmeessä, uusia ei enää saa)

-CARDAS Parsec Power, loistava virtajohto pituudella 2,0 metriä, jymäkkää (halkaisija n. 13 mm), mutta silti kohtalaisen elastista tavaraa, tarvitsen itse min. 2,4-metriset. Huom: Avaamaton tehdaspakkaus, UUSI !, sisällä aitoustodistus juoksevalla sarjanumerolla (47…), ovh tällä pituudella: 480 euroa, nopein nappaa tämän nyt tasan puoleen hintaan: 240 euroa. JA KYSEESSÄ SIIS UUSI KAAPELI PAKKAUKSESSAAN! Toimi!

-CARDAS Golden PC (eli=Golden Cross-mallin verkkojohto) virtajohto,
näitä 2 kpl pituudella 1,5m/piuha. Himoittu ja haluttu, tosi harvoin tarjolla
oleva tosi jykevä virtajohto (15 mm), ja kyllä, juuri se ”viininpunainen”
klassikko.
Siistit ja ehjät yksilöt.
Ovh: (tosin ”päiväysvanha”) on: 550 e/kpl, nämä: 265e/kpl tai ota
molemmat, saat ne yhteishintaan: 490 euroa.
Eli saat siis kaksi reilusti alle yhden hinnalla, ei hullumpi diili näistä
klassikoista.

-CARDAS Golden Reference kaiutinkaapelit, pituudella 2*3,0 metriä haarukkaliittimin (single), kuten useimmat harrastajat varmasti tietävät, nämä ovat tuiki-harvinaiset, erittäin siistikuntoiset, ikää nelisen vuotta ja on juuri tämä viimeisin versio mustin kutistesukin ja kullanvärisin ”Cardas”-tekstein ja logoin, olen kytkenyt nämä vain kahteen eri systeemiin ja kunto sen mukainen (mint) Eräs parhaita kaiutinkaapeleita hintaan katsomatta ja uusiahan ei enää saa. Hinta: 1690 euroa (ovh:n ollessa jossain 4-5 tonnin välissä). Pitkään mietin luovunko ollenkaan, mutta jos joku nyt tällaisia hakee niin siihen on erittäin harvinainen tilaisuus, nyt. (Ei mukana kokonaishinnassa)

-CARDAS CLEAR ”jumpperit”, monipulisimmilla haarukka/banaani-yhdistelmällä, 4*25cm, näissä käytetään aitoa CLEAR-kaapelia, eivät ole aivan halvimmat, mutta enpä ole parempiinkaan törmännyt. Nämä uudet, avaamattomassa tehdaspakkauksessa. Jo sinulla on kaiutinkaapeleina CLEARIT (mikä malli tahansa) niin nämä ovat tupla-johdotettavissa kaiuttimissa ”must”, toki toimivat huipputason ”jumppereina” missä tahansa erittäin korkealuokkaisissa kaiuttimissa ovh: 375 euroa, sinä saat nämä satasen halvemmalla, siis: 275 euroa. Poimi nopeasti pois.

-TRANSPARENT Premium 75-ohm Link, erittäin korkealuokkainen coax-digijohto (RCA) 1,0 metrin pituudella, virheetön, hinta vain: 169 euroa (nykyään Premiumin hinta on kohonnut jo tasolle 935 euroa), nopein nappaisee tämän äkkiä, ei ole hinnalla pilattu!
-TÄMÄ NYT MYYTY, PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE!-

-HUOM! CARDAS High Speed Data coax (koaksiaalinen eli RCA) digi-kaapeli pituudella: 1,0 metriä, uusi, avaamattomassa tehdaspussissaan. Se ”kuuluisa musta”, joka on monissa testeissä rankattu kärkeen ja on häijy monta kertaa kalliimmille kaapeleille eli tässä hinta/laatu-suhde on enemmän kuin kohdillaan. Ovh tällä pituudella, tällä hetkellä on 140 euroa, mutta myyn tämän (nyt kannattaa olla todella nopea) lähes ”vitsihintaan”: 79 euroa. Ensimmäinen nopeista nopein tekee tässä kohtaa elämänsä kaupat, joten suosittelen lämpimästi nappaamaan tämän ennen kuin joku toinen sen tekee (ja taatusti myös tekee, kyse on vain ajasta..) Kiitos!

-CARDAS Quadlink 5-C laatu-kaiutinkaapelit, pituudella 2*2,5 metriä, liittiminä haarukat-banaanit (single-wire), HUOM! Tilattaessa tehtaalta pyydetty terminoimaan heidän parhailla liittimillään, hinta oli hieman standardia kalliimpi, mutta eivätpä sitten esim. banaanit löysty, ”nitku tai natku”. Ja kaapelihan on puhdas klassikko, mukana ripaus lämpöä ja täyteläisyyttä, silti riittävän tarkat, hyvä resoluutio ja dynamiikka. Erittäin siistikuntoiset ja näillä ei todella ole harrastettu ”kaapelijumppaa”, vain kaksi kertaa irroitettu ja kiinnitetty uudelleen kaiuttimien vaihtuessa. Ikää noin 6 vuotta ja nämähän eivät normaalikuuntelussa ”kulu” miksikään. Uusia saattaa vielä hyvällä säkällä saada ”jostain”, käytettynä näitä tarjolla varsin harvoin, ovh (vakio-liittimillä): 890 euroa. Nämä saat reilusti alle puolella siitä, hinta: 339 euroa. Lukuisia tämän(kin) hintaluokan kaiutinkaapeleita testanneena voin suositella, hinta/laatu-suhde on erinomainen. Yksi tämän valmistajan parhaita.
-NÄMÄ NYT MYYTY, PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE!-

-CARDAS Parsec kaiutinkaapelit, uudet, iskemättömät, avaamattomassa tehdaspakkauksessaan, pituudella 2*2,5 m, haarukkaliittimin. Itse tarvitsen tällaiset 3-metriset. Huolellisesti näitä kuulleena (ei tätä paria, joka on koskematon) voin sanoa, että nämä ovat ovh-hintaansa nähden (775 euroa) aivan loistavat. Asiallisten tarjousten perusteella nopeimmalle onnekkaalle lähtevät.
-TARJOTTU NYT (19.2.2018) 500 euroa, ”NOKITAPA” VÄHÄN, SAAT SOPIVASTI-

-TELLURIUM-q Black kaiutinkaapelit, pituudella 2*3,0 metriä valmistajan
z-banaaneilla (single), täysin uutta vastaavat, hinta: 280 euroa (ovh:
420 euroa), sekä näille sopivat Black Link ”jumpperi-johdot”, monipuolisimmalla banaani-haarukka-yhdistelmällä, hinta: 65 euroa (ovh: 100 euroa), myyn mieluiten yhdessä hintaan: 340 euroa. Alkuperäispakkauksessaan. Ja näitähän on turha alkaa tässä ylistää, sen homman on tehnyt lehdistö ympäri maailman ja tuhannet audiofiilit. Todellinen hinta/laatu-ihme joka tapauksessa. Nopeimmalle.
-KAIUTINKAAPELIT NYT MYYTY, PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE!,
JA HETI PERÄÄN MENIVÄT MYÖS ”JUMPPERIT”, KIITOS!

-SILTECH SQ-28B G-3 maineikkaan Hollantilais-valmistajan välikaapelit (kulta/hopea), pituus 0,5 metriä (reilu mitta), balansoidut kaapelit Neutrikin laadukkailla XLR-liittimillä, täysin virheettömät. 1 omistaja, sointi todella puhdas, ei sihise eikä kihise. Siltechi:ä nykyään harvoin tarjolla ja hintakaan ei todella pitäisi olla paha: 99 euroa
Harvemmin Siltechiä on nähty tarjolla alta satasen, mutta nyt siis on!
-NÄMÄ MYYTY, KIITOKSET OSTAJALLE!-

-PIONEER F-757 Mk-2 erittäin korkealuokkainen laatu-viritin, kaikki mittausarvot erinomaiset, esim. huikea 87 dB häiriöetäisyys stereona, olematon särö ja lisäksi laite on hyvin herkkä. Peräpeilistä löytyy myös 2 antenniliitäntää, joka on kätevä ominaisuus (toinen valtakunnallisille kanaville taloverkkoon ja toinen esim. irto-antennilla pysty-polarisoiduille paikallisasemille). Näitä ”seiska-satasia” liikkuu vähän markkinoilla. Tämä laite on musta ja se on erittäin siisti.
Hinta: vain 85 euroa (maksanut markka-aikaan 2995 mk)
-TÄMÄ MYYTY, KIITOKSET OSTAJALLE!-

-MISSION CYRUS TWO+PSX-lisävirta-lähde,aivan viimeisimpiä myytyjä, ”ylös-alas”-virta-kytkimin, ”Missionin harmaat” (Nextel-pinta), harvinaisen hienot, näin siistejä tosi harvoin liikkeellä, eivät hurise, mukaan ElektroNipekan (HKI) 130 euron huoltolasku, jossa Two täysin läpikäyty ja kaikki tälle hienolle vahvistimelle iän mukanaan tuomat ”ominais-jutut” hoidettu kuntoon, (kytkimet purettu, kontaktipinnat puhdistettu, muutama kondensattori (4 kpl) uusittu, RCA-liittimet juotettu ja vahvistettu) ”pomminvarma” PSX puhdistettu, näistä iloa vuosiksi ja se soundi ja potku!:) h:480 euroa netto.</p
-TÄMÄ UPEA CYRUS-SETTI ON VARATTU-
-HUOM!! Löytyy 1 kpl!, täysin UUSI! ja avaamaton tehdaspakkaus uutta,
hurjasti hypetettyä (eikä suotta!) CYRUS ONE:a!, Suomi-kone.
Ehkä markkinoiden hinta/laatu-suhteeltaan paras laite
tällä hetkellä ja vielä ”Made in England! mikä on näinä
Made in China-aikoina tuiki harvinaista, melkeinpä veikkaan,
että ovh ei tule kauaa tuossa tonnissa pysymään.
Näitä tuli kaksi kappaletta ja yhdellä pärjään, ei jonotusta.
Upea, uusi laite täydellä tehdastakuulla.
Hinta nopealle: 830 euroa.!! (ei mukana kokonaishinnassa)
-TÄMÄ NYT MYYTY-PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE!-

-TRANSPARENT MusicLink Ultra (MM-sarjaa), erittäin korkealuokkaiset RCA-välikaapelit pituudella 1,0 metriä, siis uudempaa MM-sarjaa ovaalin muotoisilla ”mokkuloilla” ja lukittavin RCA-liittimin. Tosi siistit kaapelit lepäävät nätisti alkuperäisessa laatikossaan, jossa ne ovat myös helppo ja turvallinen lähettää tarvittaessa. Hinta: 275 euroa (ovh n. 1600 euroa)
-NÄMÄ MYYTY, KIITOKSET OSTAJALLE!-

-Velodyne subbareihin sopiva kauko-ohjain (sopii kaikkiin DD-srjalaisia vanhempiin malleihin, esim. FSR, HGS jne), toiminnot: Power, Volume, Reset ja Mute, virheetön., h:20 euroa

-CHORD Signature 1,0 metrin coax-digikaapeli, vain kahdesti systeemiin kytketty, alkuperäisessä tehdaslaatikossaan, täysin virheetön, eräs hinta/laatu-suhteeltaan parhaita digi-kaapeleita, mitä koskaan on valmistettu, h:159 e
-TÄMÄ MYYTY, KIITOKSET OSTAJALLE!-

-GRADO SR 225i laatu-kuulokkeet, monesti jopa koko SR-sarjan
parhaaksi mainitut, ”Junior RS-1:set”, ikää nelisen vuotta, mutta
käyttö erittäin vähäistä ja kunto sen mukainen: uutta vastaavat.
Alkuperäispakkauksessaan, h: 139 euroa (ovh: 329 euroa).

-MADRIGAL AUDIO (Mark Levinson) Laboratories CZ GEL-1 balansoidut XLR-välijohdot, pituudeltaan 1,0 metriä (reilu mitta). Näitä todella harvoin tarjolla, edes ulkomailla, Suomessa ei juuri koskaan. Uutena tosi kalliit (eikä ihme), nämä hintaan: 199 euroa
-NÄMÄ MYYTY, KIITOKSET OSTAJALLE-

-WADIA 170i Transport, uusi ja käyttämätön, tehdaspakkauksessaan, h: vain 69 euroa (ovh n. 550 e) -LÖYTÖ, NOPEIMMALLE!-

-Cyrus 780 korkealuokkaiset brittikaiuttimet. Pintakäsittelynä musta aito saarniviilu, kaksoisjohdotus. Vain laatukomponentteja käytetty. Siistit etusuojia myöten. Näitä on harvoin tarjolla. H:139 euroa

-DALI Opticon-6, erittäin korkealuokkaiset lattiakaiuttimet arvostetulta tanskalaisvalmistajalta, ikää vain muutama kuukausi, täysin virheettömät, mukana kaikki uuden varusteet pakkauslaatikoita myöten, kaunis valkoinen väri sopii moneen sisustukseen. Hinta: 1190 euroa (ovh 2000 euroa). Säästetyllä rahalla ostat vaikkapa laatuvahvistimen ja piuhat.

-CARDAS Clear Light, upeat, jykevät huppu-kaiutinkaapelit, pituudella 2*3 metriä haarukka-banaani-liittimin, Huom: Nämä ovat uudet tehdaspakkauksessaan, vain toiminta kokeiltu eli käytetty muutama minuutti, jolla ei siis mitään merkitystä, itselläni vain tavoitteena CLEAR, joten saat nämä nyt todella sopivasti hintaan: 1180 euroa (ovh: 1905 euroa). Säästät rahaa useita satasia johonkin muuhun.
-NÄMÄ MYYTY, PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE-

-SUNFIRE HRS-12 huippu-subwoofer. Tässä on pienessä: (34,3 cm/sivu) koossa aivan uskomaton voimapakkaus (1000 W vahvistin). Musta, pianolakattu pinta on virheetön ja elementti on todella pitkäiskuinen (+- 30 mm:n liikepoikkeama), lepotilassa elementti on kuin kiveä. Suljettu kotelo takaa, ettei taatusti ole refleksiputken pörinöitä tai muita sivuääniä. Erittäin hyvät liitännät, kytkentä onnistuu linjatasoisesti (RCA:t) ja kaiutintasoisesti (naparuuvit). Toistaa virheettömästi ja voimalla viivasuoralla vasteella 16 HZ:iin saakka. Eli erittäin matalat taajuudet tulevat tarvittaessa tosi pienellä säröllä ja vailla kompressiota. Nettomassa on kertynyt 18 kg:aa, joten ei liikuskele itsekseen paikoiltaan. Ainoa subbari, joka on peitonnut Velodynen, malli oli HGS-12, minulla myös olevan mallin DD-15 kanssa suorituskyky on samalla tasolla. Kevyessä rivitalokäytössä en ole lähtenyt tämän rajoja edes testailemaan, suorituskykyä on varmasti ns ”riittävästi”. Niin ja vielä tuo ikä, sitä on vain 4,5 vuotta ja kulunutta sanontaa käyttäen tämä on hyvinkin uuden veroinen. Omien kokemusteni perusteella uskaltaisin sanoa, että tähän hintaan on vaikeampi parempaa löytää. Hinta: 670 euroa (= ovh-50% eli puoleen hintaan: uuteen (1340 euroa) verrattuna). Toimitustapana ensisijaisesti nouto Mikkelistä. Hae pois, tähän et varmasti pety, todella suorituskykyinen huippu-subi!
-TÄMÄ NYT MYYTY, PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE!-

-CARDAS CLEAR Reflection, upeat balansoidut XLR-kaapelit, pituudella 1,0m, kaapelit varustettu Cardasin omilla, huikeilla CG-liittimillä (jotka erikseen tilattuina ovat arvoltaan 350 euroa), vain kerran systeemiin kytketyt, kunnoltaan virheettömät ja kaikki pakkaukset ym. asiaan kuuluva toki tallella. Tämä on mielestäni erikoinen kaapelimalli huippuvalmistajalta, paremmuus CLEAR:iin on makuasia (puhumme enemmänkin sointisävyistä ja joku sokkotestissä yhdessä CLEAR:in kanssa voisi hyvinkin päätyä mielummin näihin), hinta sen sijaan ei, sillä tämä maksaa (ovh) alle puolet CLEAR:n (2595 euroa) hinnasta: 1295 euroa. Tästä voin rehellisesti sanoa, että suhteessa laatuun tämä voisi maksaa enemmänkin, vertailukohtana siis saman valmistajan CLEAR, molemmat samoilla CG-liittimillä. Tarjousten perusteella, mutta ko. merkin hinnoittelu on nyt niin tiukkaa, että suurta ALE:a ei kannata odottaa, (Valuuttakursseissa taalan arvo lähenee jo euroa). Mutta asiallisen tarjouksen toki kuuntelen, kiitos. PS: Nämä kaapelit eivät luonnollisesti ole mukana kokonaishinnassa, myyn nämä erikseen asiallisella hinnalla.Absoluuttinen huippukaapeli!
-PS: Vaihdossa kelpaa CARDASIN Golden Reference 1,0m-pitkät bal.
XLR-kaapelit, mieluiten viimeisintä versiota, jossa mustat kutiste-
sukat kullanvärisillä ”Cardas”-teksteillä, saat asiallisen hyvityksen,
noin 500 euroa!(Golden Refen RCA-piuhoista hyvitän noin 400 e)
Kiitokset!
-PPS: Löytyy myös ne välikaapeleiden ”kingit”, eli CLEAR, pituudella
1,0 metriä, bal. XLR, Cardasin omilla, aivan huikean upeilla
CG-liittimillä. Kuunneltu alle 20 tuntia, täysin virheettömät
pakkausta myöten, ovh:2580 e. Reilusti edullisemmin. Ole nopea!
-Jos haluat täysin koskemattomat, UUDET!, niin minulla myös
sellaiset CLEAR:it reservissä, heti toimitukseen ja sopivasti!

-SONY CDP-XA 50 ES, korkealaatuinen ja järeä ( nettopaino 15,2 kg) laatu CD-soitin, shampanjaväri, virheetön, mukana kaikki uuden varusteet pakkausta myöten, 1. huolellinen omistaja, hinta: 490 euroa.
-TÄMÄ MYYTY HETI, PALJON KIITOKSIA OSTAJALLE!-

Löytyy vielä jotain muutakin mukavaa, esim. Gradon alkuperäinen 4,5 metrin jatko-johto+adapterit originaali-nahka-pussissaan ja kauko-ohjaimia aika eksoottisiinkin laitteisiin esim. Faseen (italialainen integroitu), tosi hankala löytää mistään jos tarvetta sellaiselle on.

Nopeasti laskien noista näyttäisi syntyvän yhteishinnaksi noin 4560 euroa, mutta ota koko setti niin sorvataan hintaa vielä hieman. Ei kuitenkaan mitään älyttömiä tarjouksia tyyliin 3500 tai 3600 euroa, sanotaan nyt näin, että ”4300.”” alkava hinta (min.) paketista noteerataan ja annan siihen tosiaan päälle vielä jotain mukavaa (rahanarvoista) extraa. Puh:050-5971182 tavoittaa parhaiten, kiitokset!

PS: Pidätän oikeuden myydä laitteet haluamassani järjestyksessä, koko setin ostaja on toki etusijalla. Niin-ja noutoa suositaan, näkeehän siinä samalla ostamiensa tuotteiden kunnon.Paljon laatu-tavaraa  reiluun neljään tonniin.

Ja toki voi ostaa vaikka yksittäisen piuhan listalta, ilman muuta (Ja näin on moni jo tehnytkin). Ja hinnoista kyllä sovitaan, se on varma!
PS: Jos ostat tavaraa yli 1500 euron arvosta, saat kaupan päälle hienot Sennheiser HD-595 laatu-kuulokkeet, vähäisestä käytöstä. Voin myydä erikseenkin hintaan: 80 euroa. Ei käyttöä nyt kun kuulokekuunteluun löytyy jo STAX:it.

Ilmoituksen tunnuskoodi: 8615a75b776c56b8

Ei avainsanoja

Yhteensä 16490 näyttökertaa, 13 tänään

  

9 viesti(ä) kohde “Hyvää sekalaista hifi-tavaraa (CARDAS, REL, Transparent, Cyrus, Chord, Wadia..)”

 1. Voisin ostaa nuo TRANSPARENT Balanced MusicLink Plus, balansoidut XLR-välikaapelit,
  jos ovat vielä myymättä.
  ter.t.oikari.

 2. olderanch on 16/02/2015 @ 22:02

  mikäs sen cardasin golden referencen (xlr 1m) spessuhinta sitten olis?

 3. piisoa on 23/04/2015 @ 16:10

  Moi vielä! Raapaistaan tasan 400 euroa ovh:sta pois eli hinnaksi jää 770 euroa ja se on jo tosi halpa..nopein nappaa nämä pois, vain yksi pari on, joten ”jaettavaksi” näitä ei riitä..

  • piisoa on 25/05/2015 @ 21:52

   Golden Reference balansoidut XLR-kaapelit 1,0m myyty (samoin kuin kaupan päälle tullut GLIM-Audion digikaapeli). Paljon kiitoksia ostajalle! Paljon laatutavaraa kuitenkin edelleen tarjolla sopivasti, käy kiinni!:)

   • piisoa on 07/07/2015 @ 10:21

    Mutta tarkennuksena: Löytyy siis vielä toiset Cardasin Golden Referencet, balansoitu XLR, pituus: 1,0 metriä, viimeisintä versiota, vain kerran systeemiin kytketyt, virheettömät, ei ”häpeä” uusille yhtään, ero tulee vain hinnassa, kun uusien listahinta on 1170 euroa, saat nämä lähes puoleen hintaan: 625 euroa. Nappaa äkkiä pois, sillä edellisistäkin jouduin myymään ”ei oota” mikä ei tietysti koskaan ole kivaa. (Muista myös RCA-vaihtoehto). Kiitti!

    • piisoa on 28/10/2015 @ 13:16

     No niin, nämäkin bal. XLR Golden Refet löysivät uuden ja onnellisen omistajan. Paljon kiitoksia ostajalle kaupoista!
     PS: 1,0-metriset Golden Refet löytyvät vielä RCA-liittimin, poimi pois!

 4. Moi!jos sulla on tuon wadia 170I vielä myynnissä ja kunnossa ostaisin sen.t.ekka

  • piisoa on 04/11/2017 @ 15:31

   Terve Ekka!
   Ja syvät pahoittelut, että huomasin viestisi vasta nyt. Mutta ei hätää, Wadia löytyy käyttämättömänä tehdaspakkauksessaan ja sinä saat sen tarvittaessa tarjoamallani hyvin ”nimellisellä” hinnalla+päälle pieni postikulu. Otapa yhteyttä jos vielä ajankohtaista: e-mail: veijo.piispa@pp1.inet.fi tai kilauta, GSM: 050-5971182, kiitti.

Kirjoita viesti

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään lähettääksesi kommentin.

Kysy ilmoituksesta! Lähetä viesti ilmoittajalle.

Hifikauppiaat

 • Ad 2
 • Ad 3
 • Ad 2
 • Ad 3
 • Ad 3