GEO

Käyttöopas

| Ohjeet | 05/03/2014

Hifimarkkinat-alueen käyttöopas

Hifimarkkinat on äänen- ja kuvantoistolaitteiden yms.  myynti- ja ostoalue.
Ilmoittaminen on yksityishenkilöille ilmaista.

HUOM! Kauppiaille, yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka tekevät kauppaa säännöllisesti ja/tai ammattimaisesti Hifimarkkinat alueella, ilmoittaminen on maksullista.
Pyydämme tutustumaan Kauppiasohjeisiin tässä.

Rekisteröityminen

Ilmoitusten jättämiseksi tulee sivustolle rekisteröityä. Sen tekeminen vie vain hetken.

 • Valitse rekisteröidy
 • Syötä haluamasi käyttäjätunnus, sähköpostiosoiteesi ja haluamasi salasana.
 • Luo tili.
 • Kirjaudu sisään, jos tämä ei tapahdu automaattisesti.
 • Etusivun päänäkymässä “Tervetuloa”-kentän “Omat tiedot” -kohdasta pääset täyttämään myös käyttäjäkohtaiset profiilitiedot.
 • Täytä tarvittavat tiedot ja tallenna ne.

Ilmoituksen jättäminen

 • Valitse seuraavaksi “Jätä ilmoitus”
 • Valitse haluttu tuotekategoria/-ryhmä ja mahdollinen alaluokka ja valitse Jatka. Valitse tuotteelle sille oikea tuoteryhmä.
 • Syötä muut tarvittavat tiedot ja lataa tuotekuvat.  Hyvät tiedot, tuotekuvaus ja tuotekuvat myyvät parhaiten. Lue lisää yleisistä ohjeista tuonnempana tässä artikkelissa.
  – ILMOITUKSESSA OLEVA KUVA MYY PARHAITEN! LAITTAKAA AINA KUVA!
 • Kohta “MAKSULLISET ILMOITUKSET” on tarkoitettu VAIN ns. jäsenyyspaketin hankkineille hifikauppialle. Jos et ole hifikauppias, älä laita tähän merkintää, koska silloin ilmoituksesi jää julkaisematta.
 • Valitse jatka ja näet yhteenvedon ilmoituksestasi ja sen hintana pitäisi olla 0 €.
 • Valitse Jatka ja ilmoitus julkaistaan heti.
 • Siirry takaisin päänäkymään yläreunan logosta tai Hifimarkkinat-valikosta

Ilmoitusten poistaminen ja muuttaminen

 • Ilmoitus voidaan poistaa, jättää väliaikaisesti “tauolle” tai merkitä myydyksi ilmoitusten hallintapaneelista tai kohdasta “Omat ilmoitukset”.
 • Suosittelemme ilmoituksen poistamista kokonaan, kun se on myyty.
 • (Julkaistua ilmoitusta ei voi muokata vaikka järjestelmä päästää ilmoituksen käyttäjän muokkausikkunaan. Muutokset eivät päivity ilmoitukseen vaikka järjestelmä niin ilmoittaakin.)
 • Lisäykset ja korjaukset ilmoitukseen voi myös tehdä ilmoituksen lopussa olevaan vastaus- ja kommenttikentään.

Muuta

 • Ilmoitusten julkaisuaika on 30 pv.
 • Saat tiedon ilmoitusajan loppumisesta ennen julkaisun päättymistä ja voit julkaista ilmoituksen myös helposti uudelleen.

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja: hifimarkkinat (at) hifimaailma.fi.

 

YLEISET SÄÄNNÖT JA OHJEET

Jättämällä ilmoituksen Hifimarkkinat alueelle sitoudut seuraaviin ehtoihin:

 • Pidätämme oikeuden poistaa ja muuttaa ilmoituksia, mikäli ne ovat loukkaavia, koskevat varastettua tavaraa, sisältävät epäasiallista tekstiä tai ilmoittaja esiintyy yksityshenkilönä, vaikka myyntitoiminta on elinkeinotoimintaan viittaavaa kauppaa ilman sivuston ylläpitäjän lupaa.
 • Ilmoittaja on vastuussa myydystä tuotteesta, ilmoituksen sisällön oikeellisuudesta ja hinnasta. Sivuston ylläpitäjä ei vastaa ilmoituksen sisällöstä ja/tai sen tietojen oikeellisuudesta.

Tuotteen tai palvelun riittävä kuvaus:
Ilmoitukselle annettavan otsikon tulee kuvata ilmoitettavaa tuotetta tai palvelua. Yritysten nimiä tai muita kytköksiä ei sallita otsikossa. Ilmoituksen otsikossa ei saisi lukea ”myydään” tai ”ostetaan”. Huomaathan, että myytävää/etsittävää tuotetta hyvin kuvaava otsikko helpottaa ilmoituksen löytymistä hakuja tehdessä. Ilmoitusteksti ei saa sisältää pelkkää linkkiä toiselle sivustolle, vaan tekstikentässä on kuvattava ilmoitettava tuote tai palvelu. Ilmoitustekstien kopioiminen toisten ilmoituksista ja Hifimarkkiat-palvelussa olevista ilmoituksista on kiellettyä.

Ilmoitukset oikeille osastoille:
Ilmoitus tulee laittaa sille osastolle, mikä kuvaa ilmoitettavaa tuotetta parhaiten. Samassa ilmoituksessa ei saa ilmoittaa tavaroita tai palveluita, jotka eivät kuulu valitulle osastolle.

Isot kirjaimet: Isoilla kirjaimilla kirjoitettujen sanojen tai lauseiden liiallinen käyttö ei ole sallittua tuotteen tai palvelun kuvauksessa. Otsikossa isoilla kirjaimilla saa olla kirjoitettuna ainoastaan tuotemerkki sekä malli. Tämän säännön tarkoitus on helpottaa sivustolta hakemista ja auttaa käyttäjiä löytämään relevantit ilmoitukset.

Hakusanat:
Hakusanalistojen käyttö ilmoituksessa on sallittua vain, mikäli käytettävät hakusanat liittyvät suoraan tuotteeseen ja kuvaavat kohdetta tarkasti. Nimimerkkiin perustuvien hakusanojen käyttö ilmoituksissa ei ole sallittua Hifimarkkinat-palvelussa.

Kaksoiskappaleet:
Samoja tuotteita tai palveluita ei saa ilmoittaa useassa eri ilmoituksessa. Poista vanha ilmoitus ennen kuin lisäät uuden. Samaa tuotetta tai palvelua ei myöskään saa ilmoittaa useilla eri osastoilla.

Linkit ja viittaukset:
Ilmoitukseen liitettävien linkkien on oltava relevantteja ilmoitettavalle tuotteelle (esim. valmistaja) tai palvelulle. Ilmoituksissa ei saa viitata toiseen ostetaan ja myydään -palveluun, esimerkiksi huutokauppaan. Ilmoitukseen ei saa sisällyttää linkkiä tai viitata sivustoon, jossa on tärkeää tietoa salasanojen takana.

Kuvat:
Ilmoitukseen liitettävien kuvien on liityttävä ilmoitettavaan tuotteeseen tai palveluun. Liitettävät kuvat eivät saa sisältää muiden Internet-sivustojen vesileimoja. Yritysten logoja ei saa käyttää ilmoituksissa. Toisten ilmoittajien ilmoituksista ei saa kopioida kuvia omaan ilmoitukseen ilman toisen ilmoittajan lupaa, sillä kuvat on suojattu tekijänoikeuslailla. Ilmoittaja on vastuussa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet ilmoituksiinsa. Tämä tarkoittaa muun muassa, että ilmoittajalla on oltava oikeus tai vaihtoehtoisesti oikeudenhaltijan lupa kaikkeen aineistoon, kuten kuviin, videoihin ja ilmoitusteksteihin.

– ILMOITUKSESSA OLEVA KUVA MYY PARHAITEN! LAITTAKAA AINA KUVA!

Piraattikopiot ja väärennökset:
Laittomien piraattikopioiden tai väärennettyjen merkkituotteiden ilmoittaminen ei ole sallittua Hifimarkinat-palvelussa. Merkkituotteita myydessään ilmoittajan on pystyttävä todistamaan, että myytävät tuotteet ovat alkuperäisiä.

Ei avainsanoja

Yhteensä 16746 näyttökertaa, 4 tänään

  

Yksi viesti kohde “Käyttöopas”

 1. Myydään Magnepan 3,7 laatu paneeli-kaiutin, avara ja ilmava sointi. Ovh. 9000 € /nyt 4950€. vain puhelin yhteys. puh. 044-5071361.

  Helsinki 00420

Kirjoita viesti

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään lähettääksesi kommentin.