GEO

Yleiset säännöt

| Ohjeet | 09/03/2014

Ilmoittaminen:
– Ilmoittaminen Hifimarkkinat-palvelussa on yksityshenkilöille ilmaista. Yrityksille ja yritystoimintaan rinnastettavaa myyntitoimintaa harjoittaville yksityishenkilöille ilmoittaminen on maksullista. Lisätietoja maksuista ylläpidosta ja kohdasta Jäsenyydet ja paketit.
– Korostetulla näkyvyydellä olevat ns. valikoidut ilmoitukset on tarkoitettu vain Hifikauppias Premium jäsenyyden hankkineille, ei yksityisille henkilöille.
– Yksityiset henkilöt valitsevat veloituksettoman vaihtoehdon ilmoituspaketeista.
– Yksityishenkilöiden ilmoitukset ovat voimassa sivustolla yhtäjaksoisesti 30 vuorokautta (saat vanhenemisesta ilmoituksen ja uusintalinkin).
– ILMOITUKSESSA OLEVA KUVA MYY PARHAITEN! LAITTAKAA AINA KUVA!

Jättämällä ilmoituksen Hifimarkkinat alueelle sitoudut seuraaviin ehtoihin:
– Pidätämme oikeuden poistaa ja muuttaa ilmoituksia, mikäli ne ovat loukkaavia, koskevat varastettua tavaraa, sisältävät epäasiallista tekstiä tai ilmoittaja esiintyy yksityshenkilönä, vaikka myyntitoiminta on elinkeinotoimintaan viittaavaa kauppaa ilman sivuston ylläpitäjän lupaa.
– Ilmoittaja on vastuussa myydystä tuotteesta, ilmoituksen sisällön oikeellisuudesta ja hinnasta. Sivuston ylläpitäjä ei vastaa ilmoituksen sisällöstä ja/tai sen tietojen oikeellisuudesta.

Tuotteen tai palvelun riittävä kuvaus:
Ilmoitukselle annettavan otsikon tulee kuvata ilmoitettavaa tuotetta tai palvelua. Yritysten nimiä tai muita kytköksiä ei sallita otsikossa. Ilmoituksen otsikossa ei saisi lukea ”myydään” tai ”ostetaan”. Huomaathan, että myytävää/etsittävää tuotetta hyvin kuvaava otsikko helpottaa ilmoituksen löytymistä hakuja tehdessä. Ilmoitusteksti ei saa sisältää pelkkää linkkiä toiselle sivustolle, vaan tekstikentässä on kuvattava ilmoitettava tuote tai palvelu. Ilmoitustekstien kopioiminen toisten ilmoituksista ja Hifimarkkiat-palvelussa olevista ilmoituksista on kiellettyä.

Ilmoitukset oikeille osastoille:
Ilmoitus tulee laittaa sille osastolle, mikä kuvaa ilmoitettavaa tuotetta parhaiten. Samassa ilmoituksessa ei saa ilmoittaa tavaroita tai palveluita, jotka eivät kuulu valitulle osastolle.

Isot kirjaimet: Isoilla kirjaimilla kirjoitettujen sanojen tai lauseiden liiallinen käyttö ei ole sallittua tuotteen tai palvelun kuvauksessa. Otsikossa isoilla kirjaimilla saa olla kirjoitettuna ainoastaan tuotemerkki sekä malli. Tämän säännön tarkoitus on helpottaa sivustolta hakemista ja auttaa käyttäjiä löytämään relevantit ilmoitukset.

Hakusanat:
Hakusanalistojen käyttö ilmoituksessa on sallittua vain, mikäli käytettävät hakusanat liittyvät suoraan tuotteeseen ja kuvaavat kohdetta tarkasti. Nimimerkkiin perustuvien hakusanojen käyttö ilmoituksissa ei ole sallittua Hifimarkkinat-palvelussa.

Kaksoiskappaleet:
Samoja tuotteita tai palveluita ei saa ilmoittaa useassa eri ilmoituksessa. Poista vanha ilmoitus ennen kuin lisäät uuden. Samaa tuotetta tai palvelua ei myöskään saa ilmoittaa useilla eri osastoilla.

Linkit ja viittaukset:
Ilmoitukseen liitettävien linkkien on oltava relevantteja ilmoitettavalle tuotteelle (esim. valmistaja) tai palvelulle. Ilmoituksissa ei saa viitata toiseen ostetaan ja myydään -palveluun, esimerkiksi huutokauppaan. Ilmoitukseen ei saa sisällyttää linkkiä tai viitata sivustoon, jossa on tärkeää tietoa salasanojen takana.

Kuvat:
ILMOITUKSESSA OLEVA KUVA MYY PARHAITEN! LAITTAKAA AINA KUVA!
Ilmoitukseen liitettävien kuvien on liityttävä ilmoitettavaan tuotteeseen tai palveluun. Liitettävät kuvat eivät saa sisältää muiden Internet-sivustojen vesileimoja. Yritysten logoja ei saa käyttää ilmoituksissa. Toisten ilmoittajien ilmoituksista ei saa kopioida kuvia omaan ilmoitukseen ilman toisen ilmoittajan lupaa, sillä kuvat on suojattu tekijänoikeuslailla. Ilmoittaja on vastuussa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet ilmoituksiinsa. Tämä tarkoittaa muun muassa, että ilmoittajalla on oltava oikeus tai vaihtoehtoisesti oikeudenhaltijan lupa kaikkeen aineistoon, kuten kuviin, videoihin ja ilmoitusteksteihin.

Piraattikopiot ja väärennökset:
Laittomien piraattikopioiden tai väärennettyjen merkkituotteiden ilmoittaminen ei ole sallittua Hifimarkinat-palvelussa. Merkkituotteita myydessään ilmoittajan on pystyttävä todistamaan, että myytävät tuotteet ovat alkuperäisiä.

Ei avainsanoja

Yhteensä 14535 näyttökertaa, 6 tänään

  

Kirjoita viesti

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään lähettääksesi kommentin.